February 14 - Leaving the gym with Stella in West Hollywood

19. února 2017 v 15:15 | Ashley* |  Candids 2017

Kristen byla vyfocena, když odpoledne 14.února opouštěla posilovnu v Západním Hollywoodu, se svojí přítelkyní Stellou.Chtěla jsem vám sice jako první přidat scany z ruského časopisu GQ Russia, ve kterém se Kristen objeví v březnu, ale zase jsem si říkala, že tyhle fotky jsou už pět dní staré, takže je radši přidám teď, ať je tu máte co nejdřív :)
Měla opět velmi jednoduchý outfit, který je ale podle mě skvělý, hlavně kvůli těm teniskám, které se mi strašně líbí (jak jinak, že :D), a podle mě neskutečně oživily celý outfit ♥ Už se nemůžu dočkat, jaké vytáhne příště! :D

v1RBSrJO N3oNyRSV CCf3aUwN Ij6mqOtb WJPBq2SS
 

January 08 - Out in Venice Beach

12. února 2017 v 16:03 | Ashley* |  Candids 2017

Tak a je tu první oficiální článek na blogu.Jedná se o candids z 8.ledna, kdy Kristen ve večerních hodinách opouštěla s přáteli módní přehlídku Tommyho Hilfigera, kde byla podpořit svojí přítelkyni, modelku Stellu Maxwell.Jak už jsem zmínila, fotografie byly pořízeny večer, takže kvalita nic moc no :D Kristen na sobě měla svojí oblíbenou čepici, jinak zvolila jednoduchý, pohodlný outfit, ve kterém opět zářila, jako ve všem.Musím ale říct, že mě dostaly ty boty! Já vím, že to není nic extra, prostě černý plátěnky, ale já prostě zbožňuju takhle jednoduchý věci ♥

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

• WEBSITE •

11. února 2017 v 22:37 | Ashley*
......................................................................................................................................
001. ACTUALITIES
» novinky a informace ohledně blogu
......................................................................................................................................
002. PAST LAYOUTS
» předešlé vzhledy blogu
......................................................................................................................................
003. STATISTICS
» návštěvnost blogu
......................................................................................................................................

 


• MULTIMEDIA •

11. února 2017 v 21:13 | Ashley*
......................................................................................................................................
» veškeré novinky a články
......................................................................................................................................
002. VIDEOS
» všechna videa
......................................................................................................................................
» přeložené rozhovory
......................................................................................................................................

• PROJECTS •

11. února 2017 v 20:51 | Ashley*
......................................................................................................................................
001. FILMS
» filmy, ve kterých si Kristen zahrála
......................................................................................................................................
002. TV SHOWS
» seriály, ve kterých si Kristen zahrála
......................................................................................................................................
003. VIDEOGRAPHY
» videoklipy, ve kterých Kristen účinkovala
......................................................................................................................................

Wanna be affiliates?

11. února 2017 v 12:28 | Ashley*

Vzhledem k tomu, že právě čtete tenhle článek, tak předpokládám, že máte zájem o spřátelení, což mě samozřejmě moc těší.Stačí si jen přečíst pár pravidel, vyplnit jednoduchou přihlášku a čekat.Pokud se vám do týdne neozvu, bohužel nespřátelím.Neberte si to prosím osobně, některé blogy mě prostě nezaujmou, většinou svým zaměřením než něčím jiným.

PRAVIDLA: 1. Nepište prosím jednoslovné komentáře. 2. Zájem o Kristen je doufám samozřejmostí :D 3. Obíhejte jak budete mít čas, já se budu snažit minimálně jednou týdně.


PŘIHLÁŠKA:
Přezdívka + blog/web
Zaměření tvého blogu
Jaký je tvůj oblíbený film s Kristen?

Biography

5. února 2017 v 15:23 | Ashley*
Kristen Jaymes Stewart se narodila 9.dubna 1990 ve městě Los Angeles v Kalifornii.Vzhledem k tomu, že oba rodiče pracují v Hollywoodu, otec jako technický asistent režie a matka scénáristka, měla Kristen už od dětství možnost nahlédnout do zákulisí filmu. Hereckou kariéru započala několika menšími rolemi a televizními reklamami. V roce 2001 získala svou první větší roli v dramatu "Životní jistoty". O rok později si zahrála po boku Jodie Foster v thrilleru Davida Finchera "Úkryt". Následoval další thriller "Cold Creek Manor" a drama "Mluv", natočené dle knižní předlohy. Za své výkony byla tři roky za sebou nominována na cenu Young Artist Award. Po filmech pro mladší publikum, "Chyťte tu holku" a "Zathura: Vesmírné dobrodružství", následoval horor bratrů Pangových "Prokletí domu slunečnic", romantické drama/komedie "Na území žen" s Meg Ryan a film "The Cake Eaters". V roce 2007 nad již zmíněnými filmy vyčnívá kritiky vysoce hodnocený a mnoha cenami ověnčený snímek Sean Penna "Útěk do divočiny", kde se svým ztvárněním mladičké Tracy dostala Kristen do povědomí mnoha režisérů. Rok 2008 se pro ni stává zlomovým, když se během natáčení filmu "Adventureland" setkává s režisérkou Catherine Hardwick a upisuje se do té doby pro ni neznámému "Stmívání". Díky roli Belly Swan se z tehdy osmnáctileté Kristen stává doslova přes noc nejžádanější osobnost v Hollywoodu a jedna z nejbohatších hereček na světě. Kristen neztratila svou zálibu v indie filmech a ještě v témže roce se pustila do snímku "The Yellow Handkerchief". Během let 2009 až 2012 natočila každý rok jeden díl ságy "Twilight". V přestávkách během jednotlivých dílů se objevila jako Joan Jett v životopisném dramatu "The Runaways". Ve snímku "Svět podle Mallory" měla možnost si jakožto mladá prostitutka zahrát s Jamesem Gandolfinim a Melissou Leo. "Sněhurka a lovec", "On the Road" a poslední díl Twilight ságy ("Twilight sága: Rozbřesk - 2.část"). Dobrodružná fantasy pohádka se 2 nominacemi na Oscara, road movie s nominací na Zlatou palmu a 6. nejvýdělečnější film roku (35. nejvýdělečnější film v historii), tak by se dal charakterizovat rok 2012, pro Kristen zatím jeden z nejúspěšnějších.Od té doby natočila spousty dalších filmů jako dramata "Camp X-Ray" (2014) a "The Clouds of Sils Maria" (2014), za který jako zatím jediná americká herečka vyhrála francouzskou cenu César award.Dále se objevila v komedii "American Ultra" (2015), kde si stejně jako ve filmu "Café Society" (2016) od Woodyho Allena už po několikáté zahrála po boku herce Jessieho Eisenberga.Za zmínku určitě stojí i film "Anesthesia" (2015), romantické drama "Equals" (2015), krátký snímek "Once and Forever" (2015), o módní návrhářce Coco Chanel.Drama "Certain Women" (2016), nebo horor "Personal Shopper" (2016).V roce 2016 se objevila ve videoklipu skupiny The Rolling Stones - Ride 'Em on Down a pustila se do režírování sedmnáctiminutového snímku "Come Swim", ke kterému si napsala i scénář.Tento snímek měl premiéru na filmovém festivalu Sundace letos v lednu.V nejnovějších rozhovorech slíbila, že už jako režisérka pracuje na dalším, tentokrát prý o něco delším snímku.

Filmography

2. února 2017 v 21:07 | Ashley*
ROK:NÁZEV FILMU:ROLE:INFORMACE:
2017LizzieBridget Sullivan
ČSFD, IMDb
2016Come SwimDirector
ČSFD, IMDb
2016Billy Lynn's Long Halftime WalkKathrynČSFD, IMDb
2016Personal ShopperMaureen CartwrightČSFD, IMDb
2016Café SocietyVonnieČSFD, IMDb
2016Certain WomenElizabeth TravisČSFD, IMDb
2015Once and ForeverIrys DukeČSFD. IMDb
2015EqualsNiaČSFD, IMDb
2015American UltraPhoebe LarsonČSFD, IMDb
2015AnesthesiaSophieČSFD, IMDb
20149 KissesFangirlČSFD, IMDb
2014Still AliceLydia HowlandČSFD, IMDb
2014Clouds of Sils MariaValentineČSFD, IMDb
2014Camp X-RayColeČSFD, IMDb
2012K-11Ray's Secretary (voice)ČSFD, IMDb
2012The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2Bella SwanČSFD, IMDb
2012On the RoadMarylou / LuAnne HendersonČSFD, IMDb
2012Snow White and the HuntsmanSnow WhiteČSFD, IMDb
2011The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1Bella SwanČSFD, IMDb
2010The Twilight Saga: EclipseBella SwanČSFD, IMDb
2010The RunawaysJoan JettČSFD, IMDb
2010Welcome to the RileysMalloryČSFD, IMDb
2009The Twilight Saga: New MoonBella SwanČSFD, IMDb
2009AdventurelandEm LewinČSFD, IMDb
2008TwilightBella SwanČSFD, IMDb
2008JumperSophieČSFD, IMDb
2008What Just HappenedZoeČSFD, IMDb
2008The Yellow HandkerchiefMartineČSFD, IMDb
2007CutlassYoung RobinČSFD, IMDb
2007Into the WildTracy TatroČSFD, IMDb
2007The Cake EatersGeorgia KaminskiČSFD, IMDb
2007In the Land of WomenLucy HardwickeČSFD, IMDb
2007The MessengersJessČSFD, IMDb
2005Zathura: A Space AdventureLisaČSFD, IMDb
2005Fierce PeopleMayaČSFD, IMDb
2004UndertowLilaČSFD, IMDb
2004Catch That KidMaddyČSFD, IMDb
2004SpeakMelinda SordinoČSFD, IMDb
2003Cold Creek ManorKristen TilsonČSFD, IMDb
2002Panic RoomSarah AltmanČSFD, IMDb
2001The Safety of ObjectsSam JenningsČSFD, IMDb

• PHOTOGALLERY •

2. února 2017 v 18:29 | Ashley*
......................................................................................................................................
001. APPEARANCES [ 2017 ]
» fotografie z nejrůznějších akcí, premiér, předávání cen, ...
......................................................................................................................................
002. CANDIDS [ 2017 ]
» paparazzi fotografie
......................................................................................................................................
003. PHOTOSHOOTS [ 2017 ]
» fotografie od profesionálních fotografů, ...
......................................................................................................................................
004. MAGAZINES [ 2017 ]
» scany z časopisů, ...
......................................................................................................................................
005. MOVIE & TV PRODUCTION [ 2017 ]
» oficiální plakáty, stills, fotky z natáčení, ... ......................................................................................................................................
006. MISCELLANEOUS [ 2017 ]
» to, co se jinam nevešlo, ...
......................................................................................................................................

• KRISTEN STEWART •

10. ledna 2017 v 18:51 | Ashley*
......................................................................................................................................
001. BIOGRAPHY
» životopis
......................................................................................................................................
002. PROJECTS
» filmografie a jiné projekty
......................................................................................................................................
003. FAMILY
» rodina Kristen
......................................................................................................................................
004. DATING
» s kým Kristen chodila
......................................................................................................................................
005. TATTOOS
» všechna tetování Kristen
......................................................................................................................................
006. FACTS
» fakta a zajímavosti
......................................................................................................................................
007. INTERVIEWS
» přeložené rozhovory
......................................................................................................................................

Kam dál